Politiekeurmerk Sloten

Wil je politiekeurmerk sloten, dan kies je voor kwaliteit. En dat is zeer verstandig, want deze producten bieden een veel hogere kwaliteit van beveiliging. Hiermee maak je het onuitgenodigde gasten haast onmogelijk om nog binnen te dringen. Maar hoe maak je het hen geheel onmogelijk? Door een slotenmaker Den Haag in te schakelen die ook het Politie Keurmerk heeft.

In de omgeving van Den Haag is dit al sinds 1980 A1-Beveiliging. Niet voor niets worden we ingeschakeld door zowel particulieren als zakelijke klanten. Denk aan woningbouwverenigingen, winkeliers, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

Als toonaangevend beveiligingsspecialist leveren en installeren we natuurlijk alle soorten (Politiekeurmerk) sloten. Denk hierbij aan merken zoals Dom, Dorma, Secu, Vachette, Wilka, Yale, Zeis-Ikon, Axa, Buva, Cisa, Mul-T-lock, Nemef, Evva, Lips en Oxloc. Van al deze soorten weten we bovendien wat de beste plaatsing is. Hierdoor worden de Politie Keurmerk sloten zo goed als onbreekbaar.

Beheer Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt tegenwoordig afgegeven door het centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Vroeger was het de politie zelf dat de Politiekeurmerk in beheer had. Doordat de politie hierdoor zwaarbelast was, is het overgenomen door het centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Zo is er een strengere controle op de bedrijven en is de kwaliteit van het politiekeurmerk aanzienlijk omhoog gegaan. Ook de materialen zoals sloten worden nu veel strenger gecontroleerd voordat ze goedgekeurd worden.

 

Waarom onze Politie Keurmerk sloten?

Bij A1-Beveiliging volgen we regelmatig bijscholingscursussen. Dankzij onze streven naar perfectie blijven we relevant, want we zijn hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En dus van de beste bestrijding en preventie van inbraak. Na het installeren van de Politie Keurmerk sloten kunnen we als erkend specialist zelfs het certificaat “Veilige Woning” afgeven. Hiermee kun je bij diverse verzekeraars korting op de inboedelpremie ontvangen.

A1-Beveiliging is net als haar sloten erkend met het Politie Keurmerk. Profiteer van deze dubbele topkwaliteit!

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600 Zoetermeer 079-3628572