Politie Keurmerk Sloten

Wilt u politiekeurmerk sloten, dan kiest u voor kwaliteit. En dat is zeer verstandig, want deze producten bieden een veel hogere kwaliteit van beveiliging. Hiermee maakt u het uw ongenode gasten haast onmogelijk om nog binnen te dringen. Maar hoe maakt u het hen geheel onmogelijk? Door een slotenmaker in te schakelen die eveneens het Politie Keurmerk heeft.

In de omgeving van Den Haag is dit sinds jaar en dag A1-Beveiliging. Niet voor niets worden wij ingeschakeld door zowel particulieren als zakelijke klanten. Denk aan woningbouwverenigingen, winkeliers, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

Als toonaangevend beveiligingsspecialist leveren en installeren wij natuurlijk alle soorten (Politie Keurmerk) sloten. Denk aan merken zoals Dom, Dorma, Secu, Vachette, Wilka, Yale, Zeis-Ikon, Axa, Buva, Cisa, Mul-T-lock, Nemef, Evva, Lips en Oxloc. Van al deze soorten weten wij bovendien wat de beste plaatsing is. Hierdoor worden uw Politie Keurmerk sloten zo goed als onbreekbaar.

Waarom onze Politie Keurmerk sloten?

Bij A1-Beveiliging volgen wij regelmatig bijscholingscursussen. Dankzij ons streven naar perfectie blijven wij toonaangevend, want wij zijn hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En dus van de beste bestrijding en preventie van inbraak. Na het installeren van uw Politie Keurmerk sloten kunnen wij u als erkend specialist zelfs het certificaat “Veilige Woning” geven. Hiermee kunt u bij diverse verzekeraars korting op uw inboedelpremie ontvangen.

 

A1-Beveiliging is net als haar sloten erkend met het Politie Keurmerk. Profiteer van deze dubbele topkwaliteit!

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572