Inbraakpreventie Politie

Inbraakpreventie volgens het advies van de politie is een samenspel van verschillende factoren. Een van de belangrijkste is echter het correct plaatsen van de sloten. Het is bekend dat de kans op inbraak hierdoor met 95% daalt. Bovendien is door de politie gecertificeerd hang- en sluitwerk ook een doorn in het oog van inbreker.

Anti-inbraak strips in combinatie met de sloten maken het breken van de voor- of achterdeur vrijwel onmogelijk voor inbrekers. Het is ook verstandig om de ramen te beveiligen. Een slotenmaker Den Haag van A1 Beveiliging kan ook de ramen beveiligen tegen inbraak. Hiervoor gebruiken we ook politie-gecertificeerd materiaal. Dit bestaat uit anti-inbraak strips, sloten en deurbeslag.

Alleen het politie-gecertificeerd materiaal is echter niet voldoende om inbraak te voorkomen. Ook volledige kennis, ervaring en expertise is nodig voor het gebruik van de politie-gecertificeerd materiaal. Gelukkig is niet alleen de politie een expert in inbraakpreventie maar A1-Beveiliging is dit ook. We volgen namelijk geregeld bijscholingscursussen en blijven zo experts in de branche. We zijn dan ook een PKVW-erkend bedrijf; het Politie Keurmerk Veilig Wonen voeren we met trots.

inbraakpreventie slotenmaker den haag

 

Juist omdat we het Politie Keurmerk hebben, worden we vaak ingeschakeld door organisaties die feilloze kwaliteit nodig hebben. Maar ook particulieren bieden we deze inbraakpreventie aan. Vaak geven we voor onze klanten het certificaat “Veilige Woning” af, waarmee zij bij hun verzekeringsmaatschappij korting op de inboedelverzekering ontvangen. Hierbij krijgen ze ook de blauwe sticker met daarop de PKVW-logo en op deze manier worden inbrekers gewaarschuwd. Het schrikt de meeste inbrekers dan ook af wanneer ze de blauwe sticker zien. Klanten kunnen de sticker achter de deur of raam plakken waar het zichtbaar is voor iedereen.

Bent je gevestigd in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Delft, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer of Pijnacker? Neem dan nu contact op met A1 Beveiliging voor de politie erkende inbraakpreventie!

 

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572