Inbraakpreventie Politie

Inbraakpreventie volgens de adviezen van de politie is een samenspel van verschillende factoren. Een van de belangrijkste is echter het correct plaatsen van sloten. Het is bekend dat de kans op inbraak hierdoor met 95% daalt. Bovendien is door de politie gecertificeerd hang- en sluitwerk tevens een doorn in het oog van uw inbreker. Anti-inbraakstrips maken het breken van uw voor- of achterdeur vrijwel onmogelijk. 

Zo ziet u dat u niet slechts politie-gecertificeerd materiaal nodig heeft voor effectieve inbraakpreventie. Ook volledige kennis voor het gebruik hiervan is onmisbaar! Gelukkig is niet alleen de politie een expert in inbraakpreventie. Ook A1-Beveiliging is dit. Wij volgen namelijk geregeld bijscholingscursussen en blijven zo toonaangevend in de branche. Wij zijn dan ook een PKVW-erkend bedrijf; het Politie Keurmerk Veilig Wonen voeren wij met trots.

Juist omdat wij het Politie Keurmerk hebben, worden wij vaak ingeschakeld door organisaties die feilloze kwaliteit nodig hebben. Maar ook particulieren bieden wij deze inbraakpreventie. Vaak geven wij voor hen het certificaat “Veilige Woning” af, waarmee zij bij hun verzekeringsmaatschappij korting op de inboedel premie ontvangen.

Bent u gevestigd in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Delft, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer of Pijnacker? Neem dan nu contact op voor onze door de politie erkende inbraakpreventie!

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572