Yale sloten

Als u voor Yale sloten kiest, maakt u het leven van uw inbreker erg moeilijk. Krijgt u deze Yale sloten van A1-Beveiliging, dan maakt u zijn leven bijna onmogelijk. Want de effectiviteit van uw Yale sloten begint bij het vakmanschap van uw slotenmaker. En omdat wij een door de Politie PKVW-erkend bedrijf zijn, kan dit vakmanschap niet beter. Wij zijn precies wat u zoekt wanneer u uw pand zo ontoegankelijk mogelijk wil maken voor inbrekers.

Bij A1-Beveiliging volgen wij regelmatig bijscholingscursussen. Daarom verdienen wij ook de PKVW erkenning, omdat wij altijd geheel op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van inbraakbestrijding en -preventie. Vandaar ook dat wij worden ingeschakeld door grote organisaties, zoals verzekeringsmaatschappijen, makelaars, scholen en VvE’s. Kies net als hen voor onze Yale sloten!

A1-Beveiliging is weliswaar gevestigd in Voorburg, maar wij installeren onze Yale sloten ook in plaatsen zoals Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker, Voorburg en Leidschendam. Als klant betaalt u geen voorrijkosten. En onze service kan zelfs nog voordeliger; krijgt u van ons het certificaat “Veilige Woning”, dan krijgt u kortingen bij de meeste verzekeringsmaatschappijen!

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572