Over ons

A1 Beveiliging is sinds 1980 actief in de regio Haaglanden. We zijn begonnen als slotenspecialist en enkele jaren later uitgegroeid tot een vooraanstaande slotenmaker in Den Haag. Vervolgens hebben we ons avontuur voortgezet met de oprichting van Uw Slotenmaker bedrijf. Veel mensen vinden het lastig om zelf sloten te vervangen of bij te plaatsen. Daarom staan we altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om het vervangen, bijplaatsen of repareren van defecte sloten op locatie. Ook het openen van deuren behoort tot onze expertise, meestal zonder schade, en we zijn doorgaans binnen een half uur ter plaatse.

Door de jaren heen hebben we een uitgebreid en tevreden klantenbestand opgebouwd, variĆ«rend van particulieren tot bedrijven. Hieronder vallen makelaars, scholen, kantoren, VVE’s en verzekeringsmaatschappijen.

Onze buitendienst medewerkers zijn hoog opgeleid en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten in inbraakmethoden. Zo kunnen onze slotenmakers altijd vooruitdenken en de nieuwste beveiligingstechnieken toepassen.

We beveiligen woningen volgens de hoogste standaarden en altijd volgens de specifieke wensen van de klant. We denken graag mee over de best mogelijke inbraakbeveiliging in Zuid-Holland.

We monteren alle soorten sloten met volledige garantie en onze bedrijfswagens zijn discreet zonder reclame, waardoor we geen voorrijkosten rekenen. Dit maakt ons een van de weinige slotenmakers in Den Haag die deze service bieden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak in regio Haaglanden bel je 070-3876600. Voor Zoetermeer kun je bellen naar 079-3628572.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572