Over ons

A1 Beveiliging is sinds 1980 actief in de regio Haaglanden. We zijn begonnen als slotenspecialist en enkele jaren later gegroeid tot een slotenmaker Den Haag. Hierna zijn we gestart zijn met Uw Slotenmaker bedrijf. De meeste mensen zien er tegen op om zelf sloten te vervangen en of bij te plaatsen. We helpen daarom hier graag bij en kunnen ook defecte sloten repareren op locatie. Het openen van deuren kunnen we natuurlijk ook, meestal zonder schade en zijn we binnen een half uurtje op locatie.

In de loop van de jaren hebben we een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd van zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan makelaars, scholen, kantoren, VVE’s en verzekeringsmaatschappijen.

We zijn een officieel erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) bedrijf en onze buitendienst medewerkers volgen dan ook allemaal regelmatig bijscholingscursussen. Zo blijven we altijd op de hoogte van de laatste technieken en krijgen we inzichten in inbraakmethoden. Op deze manier kunnen onze slotenmakers anticiperen en proactief zijn met de nieuwste inbraakbeveiligingstechnieken.

We kunnen woningen beveiligen volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en kunnen daarna een certificaat “Veilige Woning” afgeven. Hiermee is het bij de meeste verzekeringsmaatschappijen om korting te krijgen op de inboedelverzekering.

Natuurlijk kunnen we de woningen ook beveiligen volgens de wensen van de klant zelf en hierover meedenken met de klant voor de best mogelijke inbraakbeveiliging in Zuid-Holland.

Alle soorten sloten worden onder volledige garantie gemonteerd door onze collega’s en we komen altijd zonder reclame op onze bedrijfswagens gratis voorrijden. We zijn dan ook een van de weinige slotenmaker Den Haag bedrijven zonder voorrijkosten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak in regio Haaglanden bel je 070-3876600. Voor Zoetermeer kun je bellen naar 079-3628572.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572