Over ons

A1 Beveiliging is sinds 1980 actief in de regio Haaglanden. Wij zijn begonnen als slotenspecialist en enkele jaren later gegroeid tot slotenspecialist en slotenmaker toen wij gestart zijn met Uw Slotenmaker. De meeste mensen zien er tegen op om zelf sloten te vervangen en/of bij te plaatsen, hierbij helpen wij u graag. Tevens openen wij deuren, meestal zonder schade en zijn wij binnen een half uur ter plaatse.

In de loop der jaren hebben wij een groot, zeer tevreden klantenbestand opgebouwd van zowel particulieren als bedrijven, makelaars, scholen, kantoren, VVE’s en verzekering maatschappijen.

Wij zijn een officieel erkend PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) bedrijf en onze buitendienst medewerkers volgen dan ook regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe inzichten in inbraakmethoden. Zo kunnen zij hierop anticiperen met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Wij kunnen Uw woning beveiligen volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en kunnen daarna een certificaat “Veilige Woning” afgeven waarmee u bij de meeste verzekering maatschappijen korting kunt krijgen op uw inbraakverzekering.

Uiteraard kunnen wij uw woning ook beveiligen volgens uw eigen wensen.

Alle soorten sloten worden onder volledige garantie, perfect gemonteerd door onze speciaal opgeleide professionele vakmensen en wij komen zonder reclame op onze bedrijfswagens bij u voorrijden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak in regio Haaglanden belt u 070-3876600. Voor Zoetermeer kunt u bellen naar 079-3628572.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572