Veiligheidssloten

Met het plaatsen van veiligheidssloten vermindert u de kans op inbraak aanzienlijk. Laat u uw veiligheidssloten door een gecertificeerd specialist plaatsen, dan maakt u een inbraak haast onmogelijk. Vooral de juiste veiligheidssloten op de juiste plaatsen bepalen uw succes. Een goede montage begint dus bij het vakmanschap van uw slotenmaker. Uw inbraakpreventie begint bij A1-Beveiliging.

A1-Beveiliging is een PKVW-erkend bedrijf. Deze afkorting staat voor “Politie Keurmerk Veilig Wonen”, en is het resultaat van ons streven naar perfectie. Wij volgen dan ook zeer regelmatig bijscholingscursussen om toonaangevend te blijven als specialist in inbraakpreventie en veiligheidssloten. Dit stelt ons bovendien in staat om het certificaat “Veilige Woning” af te geven, voor kortingen van uw verzekering!

Dankzij onze bekende PKVW kwaliteit worden wij door grote organisaties ingeschakeld. Denk aan organisaties zoals scholen, Verenigingen van Eigenaars, verzekeringsmaatschappijen en makelaars. Maar ook als particulier hoeft u van ons niets minder te verwachten dan de beste geïnstalleerde veiligheidssloten. Of u nu komt uit Delft, Voorburg, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Nootdorp, Wassenaar of Zoetermeer.

Wilt u meer informatie over ons, of vrijblijvend advies voor uw veiligheidssloten? Neem dan nu contact met ons op. Bel hiervoor 070-3876600 of email info@a1beveiliging.nl.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572