Veiligheidssloten

Met het laten plaatsen van veiligheidssloten door een slotenmaker Den Haag verminder je de kans op inbraak. We kunnen de veiligheidssloten door een gecertificeerd monteur laten plaatsen en hierdoor wordt inbraak haast onmogelijk. Vooral de juiste veiligheidssloten op de juiste plek plaatsen bepaalt het succes van de veiligheidssloten. Er is keuze uit veel verschillende soorten en merken waardoor het soms moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Goed advies van een ervaren specialist op het gebied van sloten is daarom belangrijk. De juiste inbraakpreventie begint dan ook bij A1-Beveiliging en hiervoor kun je een vrijblijvend offerte of advies aanvragen.

A1-Beveiliging is een PKVW-erkend bedrijf. Deze afkorting staat voor “Politie Keurmerk Veilig Wonen”, en is het resultaat van onze streven naar de beste dienstverlening. We laten onze monteurs regelmatig bijscholingscursussen volgen om relevant te blijven als specialist in inbraakpreventie en veiligheidssloten. Dit stelt onze monteurs bovendien in staat om het certificaat “Veilige Woning” af te geven, voor kortingen op de inboedelverzekering! We geven ook garantie op de montage dat door onze monteurs wordt uitgevoerd.

Dankzij onze bekende PKVW kwaliteit worden wij door grote organisaties ingeschakeld. Denk aan organisaties zoals scholen, Verenigingen van Eigenaars, verzekeringsmaatschappijen en makelaars. Maar ook als particulier hoeft je van ons niets minder te verwachten dan de best geïnstalleerde veiligheidssloten. Of je nu uit Delft, Voorburg, Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Nootdorp, Wassenaar of Zoetermeer komt.

Wil je meer informatie over onze diensten, of vrijblijvend advies over de verschillende soorten veiligheidssloten? Neem dan nu contact met ons op. Bel hiervoor 070-3876600 of email info@a1beveiliging.nl.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600 Zoetermeer 079-3628572