Een slotenmaker in Leidschendam kan in voorkomende situaties wel eens dringend nodig zijn. Bijvoorbeeld als het slot kapot is gegaan en niet meer gebruikt kan worden, maar ook als de sleutel in het slot is afgebroken. In dat soort situaties is het inschakelen van de slotenmaker in Leidschendam de beste oplossing. Er wordt voor noodsituaties namelijk een spoedservice geboden, waarbij de deur weer kan worden geopend en desgewenst meteen het slot kan worden vervangen. Naast de spoedservice worden er ook standaard diensten geboden op het gebied van inbraakpreventie, maar altijd met de beste service en producten van topkwaliteit.

Slotenmaker Leidschendam voor het vervangen van sloten. Bel 070-3876600

Een niet werkend slot of een afgebroken sleutel is een directe aanleiding om de slotenmaker Leidschendam in te schakelen. Er zijn echter ook andere redenen die aanleiding kunnen geven om een slot te vervangen. Bijvoorbeeld als het bestaande slot niet inbraakwerend genoeg is. Ook dan is de slotenmaker in Leidschendam u graag van dienst en kan er uitgebreid advies worden gegeven over de verschillende mogelijkheden. Als specialist in het vervangen van sloten wordt altijd een advies op maat geboden en kan er direct een afspraak worden gemaakt om het slot te vervangen.

Slotenmaker in Leidschendam inschakelen na inbraak. Bel 070-3876600

Het komt maar al te vaak voor dat er in een woning wordt ingebroken en dat komt het gevoel van veiligheid niet ten goede. In dat geval kan het slot geforceerd zijn en is het belangrijk om bij het plaatsen van een nieuw slot de keuze te maken voor een inbraakwerend slot. slotenmaker in Leidschendam biedt dan ook de gelegenheid om een slot te laten plaatsen met het politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat geeft na de inbraak een veiliger gevoel en is bovendien een preventieve maatregel om een volgende inbraak te voorkomen. Neem voor een goed beveiligd huis contact op met uw slotenmaker in Leidschendam.
Wij leveren en plaatsen onder meer anti kerntrek beslag, Dom Diamantcilinders SKG***, pensloten, Secustrips etcetera.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572