Lipsslot

U kiest voor een ondoordringbare beveiliging van uw pand, met de montage van het bekende lipsslot. Lips is misschien wel het beste product dat Nederland ooit heeft voortgebracht. Vanuit een rijke historie is Lips uitgegroeid van een brandkasten- en slotenfabriek naar een toonaangevend product, waar iedere professionele slotenmaker terecht op vertrouwt. Wordt uw Lipsslot straks ook nog eens geïnstalleerd door de vakman van A1-Beveiliging? Dan kan uw lipsslot bijna niet meer stuk. Zelfs niet door de beste inbreker.

Want niet alleen uw lipsslot zelf is een erkend merk. Ook A1-Beveiliging zelf is PKVW-gecertificeerd. U krijgt hierdoor van ons een lipsslot dat meer dan voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Zowel de prijs van uw lipsslot als de installatie hiervan zullen u erg meevallen, want A1-Beveiliging volgt zeer regelmatig bijscholingscursussen. Hiermee zijn wij niet alleen continu op de hoogte van alle inbraakmethoden en beveiliging, maar zijn wij tevens uitermate effici├źnt en effectief.

Wij installeren lipssloten voor talloze klanten door heel Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Nootdorp, Scheveningen, Delft en Zoetermeer. Denk hierbij aan particulieren, maar ook zakelijke klanten, die terecht de allerbeste beveiliging en lipssloten verwachten. Wij zijn dus gewend om hoge kwaliteit te leveren. En onze klanten zijn het gewend deze te krijgen. U binnenkort ook?

 

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600 Zoetermeer 079-3628572