Slotenmaker Wassenaar

Uw slotenmaker in Wassenaar biedt op vele gebieden uitkomst als er sprake is van slotproblemen, inbraakpreventie of wensen ten aanzien van het hang- en sluitwerk. Het is belangrijk erop te kunnen vertrouwen dat er direct een beroep kan worden gedaan op de service van A1 beveiliging in Wassenaar als er zich een spoedgeval voordoet. Dat komt vaker voor dan u denkt. Zo raken er sleutels kwijt, breken er sleutels af in het slot en kan door andere slotproblemen de deur bijvoorbeeld niet geopend worden. In dergelijke situaties kunt u altijd een beroep doen op uw slotenspecialist in Wassenaar.

Slotenmaker in Wassenaar voor alle slotproblemen. Bel 070-3876600

Alle slotproblemen kunnen worden opgelost door uw slotenmaker in Wassenaar. De spoedservice is dag en nacht beschikbaar. Ook als u ‘s avonds thuiskomt en u krijgt de deur niet open doordat de sleutel per abuis in het slot is afgebroken, kunt u ons direct inschakelen. Als u in de tuin voor het huis aan het werk bent en de deur valt achter u in het slot, dan zijn wij graag bereid om u zonder schade weer in uw huis te laten. Daarvoor maken wij gebruik van speciale middelen en gereedschappen.

Slotenmaker in Wassenaar voor nieuwe sloten. Bel 070-3876600

Een inbraak, een kapot slot of de aanschaf van een nieuwe woning, kunnen redenen zijn om te besluiten het huis van nieuwe sloten te voorzien. U kunt dan contact opnemen met uw slotenmaker in Wassenaar. Op basis van uw wensen verstrekken wij graag een deskundig advies over de mogelijkheden. Daarbij wordt uiteraard een concreet inzicht geboden in de kosten die met de aanschaf en het laten installeren van de nieuwe sloten gepaard gaan. Uw slotenmaker in Wassenaar adviseert op het gebied van inbraakpreventie en kan alle soorten inbraak werende sloten leveren en installeren.
Wij leveren en plaatsen onder meer anti kerntrek beslag, Dom Diamantcilinders SKG***, pensloten, Secustrips etcetera.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572