Slotenmaker Voorburg

Uw slotenmaker in Voorburg is slotenspecialist en altijd bereikbaar in geval van noodsituaties. Bijvoorbeeld als uw sleutels verloren zijn geraakt of als een sleutel is afgebroken in het slot. Als u uw deur niet meer open kunt krijgen, dan is uw slotenmaker in Voorburg het aangewezen adres om u weer toegang te verlenen tot uw woning. Naast deze service kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het aanschaffen van hang- en sluitwerk en installeren wij onder meer inbraakveilige sloten.

Slotenmaker in Voorburg voor slotproblemen BelĀ 070-3876600

Het is altijd vervelend als er zich problemen voordoen met een slot en vooral als dat vaker voorkomt. In dat geval kunt u overwegen om het bestaande slot te laten repareren of volledig te laten vervangen door uw slotenmaker in Voorburg. Indien er zich een spoedsituatie voordoet, kunt u ons benaderen en dan zal er zo snel mogelijk een medewerker naar uw woning komen. Als slotenspecialist beschikken wij over de juiste middelen om zonder schade aan te brengen uw deur te openen. U bent bij ons altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service.

Slotenmaker Voorburg voor inbraakbeveiliging BelĀ 070-3876600

Ook op andere gebieden is uw slotenmaker in Voorburg specialist, zoals met betrekking tot inbraakbeveiliging. U kunt bij ons onder meer terecht voor veiligheidssloten die wij installeren om de kans op inbraak fors te doen afnemen. Daar hebben wij speciale sloten voor beschikbaar, die inbraakwerend zijn en bovendien van het politiekeurmerk Veilig Wonen zijn voorzien. Als u over een dergelijk keurmerk beschikt voor de verschillende sloten van uw woning, dan kunt u vaak in aanmerking komen voor een korting op de premie van de inboedelverzekering. Uw slotenmaker in Voorburg maakt bij het plaatsen van inbraak werende sloten in deuren en ramen uitsluitend gebruik van topmerken, waar uiteraard garantie op wordt verleend.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572