Slotenmaker Zoetermeer

Schakel uw slotenmaker in Zoetermeer in als u problemen heeft met een slot, sleutels bent kwijtgeraakt of als u na een inbraak uw woning graag wenst te voorzien van sloten die wel inbraakwerend zijn. Uw slotenmaker in Zoetermeer is op meerdere gebieden een echte specialist en adviseert u graag uitgebreid over alle mogelijkheden om voor elk slotprobleem een ideale oplossing te bieden. Wij zijn uiteraard ook voor spoedgevallen bereikbaar en bieden daarvoor dag en nacht een snelle service.

Slotenmaker in Zoetermeer met 24 uursservice. Bel 079-3628572

Het kan zomaar gebeuren dat u uw deur achter u in het slot laat vallen zonder de sleutel te hebben meegenomen. Of dat u van buitenaf de deur probeert te openen om tot de conclusie te komen dat de sleutel is afgebroken en het slot niet meer geopend kan worden. Het beste wat u in dat geval kunt doen, is direct contact opnemen met uw slotenmaker in Zoetermeer. Wij zijn zeer snel ter plaatse om de deur weer voor u te openen en het slot indien nodig te vervangen. Het maakt niet uit of er zich overdag of
‘s avonds een dergelijke situatie voordoet, want wij hanteren een 24 uursservice.

Slotenmaker in Zoetermeer voor nieuw sloten na inbraak. Bel 079-3628572

Een inbraak is een ingrijpende gebeurtenis die invloed heeft op uw gevoel van veiligheid in uw eigen huis. Uw slotenmaker in Zoetermeer wil u graag het gevoel van veiligheid weer teruggeven door nieuwe sloten te installeren. Voor alle nieuwe sloten geldt dat er sprake is van topkwaliteit. Daarbij wordt garantie gegeven op het slot en bent u ervan verzekerd dat er inbraak werende sloten geplaatst worden. U kunt ook bij uw slotenmaker in Zoetermeer terecht voor het installeren van nieuwe sloten als de oude sloten zijn versleten of als u een nieuwe woning heeft gekocht.
Wij leveren en plaatsen onder meer anti kerntrek beslag, Dom Diamantcilinders SKG***, pensloten, Secustrips etcetera.

Kantoor

Parkweg 91
2271 AG Voorburg

Telefoon

Den Haag e.o. 070-3876600
Zoetermeer 079-3628572